Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در هجدهم مهر نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.

با مصرف بادام زمینی به جنگ افسردگی بروید!

بادام زمینی دارای خواص فراوانی است و می‌تواند تاثیر زیادی برای درمان افسردگی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ شایعه رایج درمورد بیماری‌های قلبی

بیماری‌های قلبی عروقی یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند که هر یک از آنها با دیگری تفاوت دارد.

 

چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟

در این مطلب به فواید مصرف روزانه انگور برای سلامتی بدن پرداخته شده است.

بهترین ویتامین‌ها و مکمل‌ها در فصل سرما کدامند؟

با فرارسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌هایی مانند آنفلوانزا، یکی از بهترین راه‌ها می‌تواند استفاده از مکمل‌های ویتامینی باشد.

کرونا با علائم اضطرابی چه تفاوت‌هایی دارد؟

ابتلا به ویروس کرونا علائمی دارد که می‌تواند با علائم اضطرابی اشتباه گرفته شود.

توصیه‌های بهداشتی دهان و دندان در دوران کرونا

محققان دریافتند که با رعایت بهداشت دهان و دندان می‌توان از ابتلای شدید به بیماری کرونا جلوگیری کرد.

چند اشتباه رایج هنگام نوشیدن چای که می‌تواند منجر به سرطان شود

چای به عنوان یک نوشیدنی‌ مطلوب شناخته می‌شود که چند عادت غلط هنگام نوشیدن آن می‌تواند منجر به بیماری سرطان شود.

راه‌های تشخیص پرکاری و کم کاری تیروئید

یک فوق تخصص غدد گفت: کم کاری و پرکاری تیروئید با انجام آزمایش‌های خون و در مواردی با سونوگرافی و اسکن تیروئید تشخیص داده می‌شود.

یائسگی را بیشتر بشناسیم

یک فوق تخصص بیماری‌های غدد و متابولیسم بیان کرد: یائسگی به توقف دائمی پروسه قاعدگی خانم ها گفته می شود که با نشانه های مختلفی همراه است.

هنگام خواب، تلفن هوشمند در چه فاصله‌ای از ما باید قرار داشته باشد؟

متخصصان تأکید می‌کنند که تلفن هوشمند در هنگام خواب شب باید حداقل یک متر از سر دور باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلینیک آنلاین افسردگی بادام زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی دارد؟
  • آفلاتوکسین چیست؟ سمی خطرناک در آجیل با ...
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟