Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک مرکز درمانی در کرمان به سئوالات ناشی از مواردی که افراد در این روزها بیشتر با آن مواجه هستند پاسخ داد و بر لزوم رعایت همه جوانب مسائل بهداشتی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر افشین اسدی دوشنبه شب (۱۰ خرداد) در برنامه مجازی «مطب در خانه» در پاسخ به فردی که پرسید «یک ماه از ابتلای من به کرونا گذشته الان چه آزمایشاتی انجام بدهم؟»
گفت: در صورتی که علائم ریوی خاصی ندارید، نگران نباشید؛ بهداشت تنفسی را رعایت و از بو، دود، گرد و غبار و سرما پرهیز کنید و همچنین انجام تنفس طبی با همان دستوری که دارد، بسیار به بازتوانی ریه شما کمک می کند و از ادویه تند پرهیز و از سیر، زنجبیل، فلفل و دارچین هم دوری کنید و بحث تیروئید خود را به جد دنبال کرده که اگر مشکلی هست با دارو تنظیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

پزشک مرکز درمانی در کرمان در پاسخ به اینکه روش دقیق چک کردن اکسیژن خون با دستگاه پالس اکسیمتر را توضیح می دهید؟ و اینکه انگشت چقدر باید داخل دستگاه باشد؟ و چرا اکسیژن خون بعضی ها روی عدد 96 است اما درگیری 20 درصدی ریه دارند؟ افزود: در بحث درگیری ریوی، ملاک اصلی میزان اشباع اکسیژن خون است ضمن آن که دستگاه ها بعضی وقت ها کالیبره نیستند و انگشت تمیز باید در داخل آن تا انتهای جایگاهی که هست قرار بگیرد و خیس نباشد بلکه خشک باشد؛ بهتر است مقایسه را با یک دستگاه انجام دهید و عددهایی که دستگاه های مختلف می دهند را با هم مقایسه نکنید؛ تشخیص درگیری ریوی هم تشخیص پیچیده و نسبی است بنابراین ملاک ما سنجش اکسیژن خون است.

 

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چند روزی است وقتی شب ها می خوابم و صبح از خواب بیدار می شوم، عضلات پشت و پهلو درد می گیرد و بیشتر، در پشت حالت کوفتگی دارد؛ اظهار کرد: اگر علت خاصی برای این کوفتگی سراغ دارید که در رفع آن بکوشید به طور مثال تلاش جسمی و بدنی می تواند با یک استحمام آب گرم و ماساژ برطرف شود و اگر فشار غیرمتعارفی روی بدنتان آمده با یک مسکن یا شل کننده عضلانی در کوتاه مدت برطرف می شود اما در مجموع چون اطلاعی از سن شما ندارم، پیشنهاد بنده این است چکاپ، معاینه و آزمایش خون داشته باشید.

 

دکتر اسدی درباره اینکه آیا ضعف و خواب آلودگی شدید به حدی که توان نشستن نداشته باشی و تب خیلی خفیف که قطع و وصل می شود، آیا نشانه کرونا است یا خیر؟ خاطرنشان کرد: اگر علت مشخصی برای این ندارید؛ کوفتگی ها، خستگی ها و ضعف قوا می تواند از علائم آغاز کرونا باشد، لطفا برای تست مراجعه کنید.

 

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به واکسن هراسی که ایجاد شده و گفتند تا یک ماه دیگر واکسیناسیون با واکسن ایرانی آغاز می شود؛ آیا شما به فرد نزدیک خود یا عزیزی، توصیه تزریق واکسن ایرانی را می کنید؟ توضیح داد: بدون شک به هر یک از دوستان و عزیزان که در روز بارها و بارها پاسخگو هستم، می گویم که در نوبت خود برای تزریق واکسن بروید و هر واکسنی که بود بزنید زیرا تحقیقات هنوز برتری یک واکسن را بر دیگری ثابت نکرده است.

 


پزشک مرکز درمانی در کرمان درباره اینکه «اگر بزرگ‌ترهای فامیل دو دوز واکسن را زده باشند، آیا می توانیم بدون محدودیت با آن ها معاشرت کنیم؟» خاطرنشان کرد: به هرحال فردی که دوز واکسن او کامل شده، حداقل تا ۶ ماه مصون قلمداد می شود اما بحث ناقل بودن کمی بهداشتی هم هست.

 

وی با تأکید بر اینکه بنابراین پیشنهاد ما این است در دوره ای که کرونا بیداد می کند، رعایت جوانب بهداشتی یعنی استفاده از ماسک، تهویه هوا و مسائل بهداشتی را داشته باشیم؛ در پاسخ به اینکه تیروئید خانمی ۲۵ ساله، ۷.۱۹ هست؛ چه چیزی مصرف کند خوب است؟ و آیا تیروئید این خانم کم کار هست یا پرکار؟ گفت: بحث تیروئید، بحث ساختاری در بدن و سوخت و ساز و تنظیم غدد بدن است.

 

 

دکتر اسدی ادامه داد: بنابراین خواهش باید آزمایش بدهید و شاخص های سه گانه تیروئید را چک کنید بعد با دارویی که به صورت منظم به شما دادند و شما حتما مصرف می کنید، مقایسه می کنیم که اگر لازم بود در رژیم دارویی شما تغییر بدهیم و همچنین از مصرف و افراط در کلم هم پرهیز کنید.

 

 

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه من ۱۴ اردیبهشت علائم کرونا داشتم و بعد از انجام pcr، مثبت بودن بیماری مشخص شد که سر درد، گلو درد، بدن درد و تنگی نفس از جمله علائم بود؛ بعد از مصرف دارو و استراحت به نظر می رسید که رو به بهبود هستم اما همین که وارد هفته سوم شدم سردرد شدید و گیجی پیدا کردم؛ بیان کرد: عوارض کرونا ممکن است تا مدت ها به همراه شما باشد لذا در تقویت و اصلاح رژیم غذایی خود دقت کنید و از افراط در ادویه ها و دمنوش های تند و گرم پرهیز کرده و همچنین غذای سالم و ساده مصرف کنید.

 

پزشک مرکز درمانی در کرمان در ادامه توصیه های خود به این فرد گفت: استراحت خوب و کافی داشته و استرس نداشته باشید و باید کمی صبور باشید زیرا بسیاری از عوارض دیرهنگام به شما عارض می شوند.

 

وی در پاسخ به شخص دیگری که پرسید «سه روز است دچار دل پیچه و اسهال شدم و کمرم هم درد می کند و یک مقدار هم لرز کردم؛ دکتر رفتم گفته عفونت داری؛ آیا ممکن است اشتباه بشود و از کرونا باشد؟» اظهار کرد: اصولاً در عفونت ادراری از داده های آزمایشگاهی و ادرار ساده یا کشت ادرار کمک می گیریم لذا اگر کمک گرفته و تشخیص داده شده طبیعتاً دیگر هیچ تردیدی روی آن نیست و درمان خود را ادامه دهید؛ با این حال نگرانی بزرگترین عارضه و مشکل است لذا اگر تردیدی در این زمینه دارید یا آزمایشات لازم انجام نشده، حتماً برای تست کرونا اقدام کنید.

 

دکتر در پاسخ به اینکه اگر اعضای خانواده کرونا گرفته باشند آیا لازم است از کودکان زیر ۵ سال هم تست گرفته شود؟ خاطرنشان کرد: به هیچ وجه انجام تست در کودکان ضروری نیست مگر اینکه علائم جدی داشته باشند که در بیمارستان بررسی می شود لذا وقتی اطرافیان آلوده هستند، آنها ناقل هستند.

 

وی در پایان در پاسخ به این سئوال که شنیده می شود تعدادی از افراد مسن به دلیل واکسن دچار کرونا شدند؛ آیا امکان و خطر دارد؟ و آیا بستگی به نوع واکسن دارد؟ توضیح داد: در کل واکسنی که در روز واکسیناسیون شما مهیا هست، واکسن مناسب است.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: پرسش های کرونایی مطب در خانه اکسیژن خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۲۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • حمله دیگری از مقاومت اسلامی عراق به یک مرکز نظامی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی